Arcadehal in de bib

In de aanloop naar Kunstendag voor Kinderen in cc Binder bieden we een unieke arcadehal met handgemaakte houten kasten en artistieke, coöperatieve games aan in de bib.

De arcadehal bestaat uit 3 arcadegames, die boeiend zijn voor spelers van alle leeftijden, van beginners tot doorgewinterde gamers. Die laatsten zullen natuurlijk wel iets sneller door het spel gaan, maar er is altijd iets te beleven voor spelers van elk niveau. De games zijn eenvoudig, maar meer creatief en artistiek van inslag - vaak anders dan wat je normaal speelt. Een nieuw en verfrissend aanbod dus!

"We maken onze games echt wel toegankelijk, door niet met een controller te werken, maar bijvoorbeeld met een stick en twee knoppen. Dat verlaagt de drempel om te spelen een pak, waardoor je een veel breder publiek aantrekt: niet alleen gamers, maar zeker ook cultuurliefhebbers." - Hannes Devillé

De broers Devillé ontwikkelen niet alleen games, maar ook de kasten eromheen zijn van hun hand. Combineer Thomas' handigheid als schrijnwerker met Hannes' ervaring als game designer, gooi er een stevige portie passie voor games bovenop en het resultaat stelt niet teleur: een prachtige arcadehal met handgemaakte, houten arcadekasten en kunstige games.

Voorproefje? Check de website van Devillé Arcade!