In normale tijden krijgt onze bib heel wat klassen over de vloer. Maar de verstrengde coronamaatregelen laten dat niet toe. Toch willen we de kindjes van de lagere scholen niet in de steek laten. Daarom stelt het bibteam boekenpakketten samen die worden afgeleverd aan de scholen!

De eerste reeks van 'bib aan school' zit er bijna op. We waren blij om de kinderen toch nog het nodige leesvoer en -plezier te kunnen bezorgen.

Als het toegelaten is, zouden we graag de bibbezoeken met de klas opnieuw laten doorgaan in de toekomst. Gezien de onzekere situatie bereiden we ons achter de schermen voor op een mogelijk vervolg van bib aan school na de kerstvakantie.

Bij onze medewerkers kwam vooral vragen rond de inhoud van de pakketten naar voren: voldeden die aan de verwachtingen qua aantallen, leesniveau’s, genres, type materialen ...

Het online formulier met wensen is handig en helpt ons zeker bij het samenstellen van de pakketten!

We zijn zeer benieuwd wat jullie (leerkrachten) van de pakketten vonden, zowel qua aantallen, leesniveaus, genres, type materialen ... Aan de hand van die info kunnen we het concept en het aanbod van de pakketten nog verder optimaliseren.

Opmerkingen over andere zaken zoals het ophalen en leveren, planning, lijsten ... zijn ook steeds welkom!

Opgelet! Mails over materialen die te laat zijn mag je negeren.