Bordspellen

In onze collectie vind je heel wat bordspellen voor jong en oud. Samen gezellig rond de tafel een bordspel of kaartspel spelen, thuis of op vakantie? Dan leen je toch een gezellig gezelschapsspel uit van de bib!

Spelregels

  • je kunt max. 1 spel uitlenen per lid voor 4 weken
  • je betaalt geen leengeld voor een uitlening van een spel
  • je vindt de exacte inhoudsbeschrijving in de doos
  • je zorgt goed voor de doos en de inhoud van elk spel
  • je leent een spel uit via de zelfuitleen. Controleer goed of alle onderdelen in de doos zitten. Later volgt een check en contacteren we je indien er iets ontbreekt

Waar vind je de gezelschapspellen in de bib?

Momenteel zijn de bordspellen enkel aanwezig in de bibliotheek van Puurs. Alle gezelschapsspellen op maat van jeugd en (jong)volwassenen vind je op het gelijkvloers, in de leeszaal.

Opgelet: de ontwikkelingsspelen voor kleuters en peuters vind je op de jeugdafdeling.

Bordspeldag in de bib

Zin om eens een nieuw spel te spelen? Of heb je zelf een spel dat je niet op tafel krijgt? Kom dan zeker af naar de bordspeldag in de bib. Samen met Spellenclub Klein-Brabant maken we er een onvergetelijke dag van voor zowel beginnende als ervaren spelers. De collectie bordspellen van de bib is op maat van jeugd en (jong)volwassenen, dus iedereen is welkom.

Je kan komen en gaan wanneer je wil. We voorzien een ruim aanbod, maar eigen spellen zijn meer dan welkom. Er zijn altijd mensen om iets uit te leggen of samen te spelen.

Drank en eten breng je zelf mee. Iets laten bezorgen kan ook.

Krijg je maar niet genoeg van een spel uit de bibcollectie? Dan kan je dat nadien meenemen om thuis verder te spelen als je lid bent van de bib. Nog geen lid? Dan kan je je ter plaatse online inschrijven.

Wanneer
Tweemaandelijks de vierde zaterdag van de maand

Waar
Hoofdbibliotheek Puurs
Hondsmarkt 2
2870 Puurs-Sint-Amands

2021_bib_collectie_bordspellen_bekendmaking_infoscherm_ls.jpg