Boek
Nederlands

Mini expedities : avonturen dicht bij huis

Claar Talsma (auteur), Joanne Wissink (auteur)
+1
Mini expedities : avonturen dicht bij huis
×
Mini expedities : avonturen dicht bij huis Mini expedities : avonturen dicht bij huis

Mini expedities : avonturen dicht bij huis

30 mini-expedities in Nederland en directe omgeving, te voet, per kano, op de mountainbike en tachtig nachten kamperen in één jaar.
Titel
Mini expedities : avonturen dicht bij huis / tekst, foto's en kaartmateriaal Claar Talsma en Joanne Wissink ; illustraties Claar Talsma
Auteur
Claar Talsma Joanne Wissink
Taal
Nederlands
Uitgever
Zeist: KNNV Uitgeverij, © 2019
230 p. : ill.
ISBN
9789050116893 (hardback)

Besprekingen

Inspirerend boek over dertig tochten te voet, per kano, op de mountainbike en tachtig nachten kamperen in één jaar. Uitgangspunt: het avontuur ligt voor het oprapen en je hoeft er niet voor naar verre, exotische oorden te gaan. Zoon Fosse gaat met zijn twee moeders vrijwel elk weekend op stap. De avonturen die ze beleven, zijn een inspiratiebron en een receptenboek voor wie ook avonturen wil beleven in Nederland en directe omgeving. Door de schrijfstijl van de auteurs wil je zelf meteen ook op stap gaan. De tochten worden niet minutieus beschreven, want bij avontuur hoort dat er onverwachte gebeurtenissen opduiken die je het hoofd moet bieden. Wel wordt er voldoende info gegeven om zelf een soortgelijke tocht te organiseren. Een aanrader voor alle avontuurlijke mensen. Boordevol foto's en mooie, schetsmatige kaartjes.