E-boek
Nederlands

Sophia's hoop : Berlijn, 1926. Is de wereld klaar voor een jonge vrouw met grote ambities?

Corina Bomann (auteur), Lilian Caris (vertaler), Iris Van der Blom (vertaler)

Sophia's hoop : Berlijn, 1926. Is de wereld klaar voor een jonge vrouw met grote ambities?

In de reeks:

Het eerste deel van een meeslepende nieuwe trilogie met een sterke vrouw in de hoofdrol

Berlijn, 1926. Het leven van de twintigjarige Sophia Krohn bevindt zich op een dieptepunt. Haar eerste liefde eindigde in een schandaal, haar vader heeft in zijn woede gezegd dat ze hem niet meer onder ogen mag komen en ze kan het zich niet veroorloven om verder te studeren.

Gedesillusioneerd en

Titel
Sophia's hoop : Berlijn, 1926. Is de wereld klaar voor een jonge vrouw met grote ambities?
Auteur
Corina Bomann
Vertaler
Lilian Caris Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Sophias Hoffnung
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789402316971

Andere formaten:

Over Corina Bomann

Corina Bomann (Parchim, 7 maart 1974) is een Duitse schrijfster van romans.

Levensloop

Bomann bracht in 2001 haar eerste boek uit in Duitsland met de titel Der Schattengeist. In 2014 verscheen haar eerste Nederlandstalige boek onder de naam Het vlindereiland, dit was een vertaling van haar Duitse boek Die Schmetterlingsinsel uit 2012.

In Nederland heeft Bomann haar naamsbekendheid voornamelijk te danken nadat ze doorbrak met haar boeken uit de De vrouwen van de Leeuwenhof-reeks waarvan ze binnen een jaar tijd meer dan 140.000 exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Der Schattengeist (2001)
  • Der Traum des Satyrs (2001)
  • Die Spionin (2008)
  • Verrückt nach Mark (2008)
  • Der Pfad der roten Träume (2009)
  • Sturmsegel (2010)
  • Das Krähenweib (2010)
  • Der…Lees verder op Wikipedia

Suggesties