Boek
Nederlands

Boek der lusten : zin in jezelf, je lief en je bed

Kaat Bollen (auteur)

Boek der lusten : zin in jezelf, je lief en je bed

Erotische adviezen aan stellen die de sleur in hun relatie willen doorbreken.
Onderwerp
Seksualiteit
Titel
Boek der lusten : zin in jezelf, je lief en je bed
Auteur
Kaat Bollen
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2015
309 p. : ill.
ISBN
9789022330999 (paperback)

Besprekingen

Hoe vind je de vonk en de passie terug in je leven? Pas als je jezelf graag ziet, kun je van de ander houden. Dit verbetert je seksualiteit. Het boek bevat kleine oefeningen, verhalen uit de praktijk, vragenlijstjes en tips. Twee delen: Passie van binnenuit en Zintuiglijke passie. Met hoofdstukken als Passie bij jezelf, Passie bij je lief, Variatie (in standjes), Nieuwe paden: Talk dirty to me en Fantasieën delen. Serieuze zaken op een luchtige manier beschreven. Met twee erotische verhalen (Feestje voor twee en Tussen droom en daad). Op bijna elke pagina een Engelstalig citaat van bekende en minder bekende mensen. Zwart-witfoto's, steunkleur roze. Speelse opmaak. Kaat Bollen (1986) studeerde klinische psychologie en seksuologie. Ze werkt als zelfstandig seksuologe, is columniste voor het weekblad NINA en regelmatig te zien op de Vlaamse en Nederlandse tv. Eerder publiceerde ze 'Het schaamhaarboek' (2011), 'Het borstenboek' (2012) en 'Met drie in bed' (2013). www.kaatbollen.be. Gerich…Lees verder

Over Kaat Bollen

Kaat Bollen (27 mei 1986) is een Belgische seksuologe, auteur, regisseur en televisiepresentatrice.

Levensloop

Ze doorliep haar secundair onderwijs aan het Agnetendal te Peer. Vervolgens behaalde ze een master seksuologie en klinische psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Ze werd bekend na een deelname met haar tweelingbroer aan De Pappenheimers in januari 2011 (waarin het onderwerp van haar thesis commotie veroorzaakte). Vervolgens deed ze in samenwerking met Humo een enquete rond schaamhaar bij 5000 Vlamingen. In 2011 bracht ze Het Schaamhaarboek uit, de media-aandacht die het boek genereerde, resulteerde in haar ontslag als psychologe bij het Centrum van Integrale Gezinszorg Tamar te Lommel. Later volgden Het Borstenboek (2012), Met drie in bed (2013) en Boek der lusten (2015). In 2017 bracht ze de pornafilm A Girls' Getaway uit.

Vanaf 2017 presenteert ze same…Lees verder op Wikipedia