Boek
Nederlands

Plan boost : de 68 recepten die mijn leven veranderden

Nathalie Meskens (auteur)
+1
Plan boost : de 68 recepten die mijn leven veranderden
×
Plan boost : de 68 recepten die mijn leven veranderden Plan boost : de 68 recepten die mijn leven veranderden

Plan boost : de 68 recepten die mijn leven veranderden

Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haar
drukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden?

Onderwerp
Gerechten
Titel
Plan boost : de 68 recepten die mijn leven veranderden
Auteur
Nathalie Meskens
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2017
170 p. : ill.
ISBN
9789089317902 (hardback)

Besprekingen

De schrijfster is een Vlaamse actrice. In dit boek vertelt ze over de verandering die haar eet- en levensstijl onderging door te kiezen voor gezond voedsel. Vlees- en visconsumptie, mits biologisch, wordt hierbij niet geschuwd en daarin is dit boek afwijkend van soortgelijke boeken. Ze begint met een uitgebreid persoonlijk verhaal over het hoe en waarom, vervolgt met informatie over de voorraadkast, gevolgd door uitleg over de gebruikte producten. De zeven hoofdstukken hebben thema’s en Engelse namen als Breakfast & sweets, Soups, Salads & side dishes enz. Waarom dat in het Engels is, is niet duidelijk. Bij de recepten die goed zullen smaken maar wat bewerkelijk zijn, geeft ze tips. De foto’s zijn soms van haarzelf en soms van een gerecht maar altijd bijpassend. Met register. Ingrediënten als gojibessen, hennepzaad en dergelijke zullen redelijk goed verkrijgbaar zijn maar maken deze manier van eten tamelijk prijzig.

Over Nathalie Meskens

Nathalie Meskens (Antwerpen, 21 april 1982) is een Vlaams actrice, presentatrice en zangeres.

Biografie

Meskens studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze werd bij het grote publiek bekend dankzij haar rol in de televisieserie Kaat & co, die vijf seizoenen liep op één. Ze was ook te zien als omroepster in het humoristische programma Als 't maar beweegt met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Verder speelde ze gastrollen in Kinderen van Dewindt en De Co-assistent en ze had een rol in de films Blinker en Blinker en het Bagbag-juweel.

Ze speelde in het Mechels theater 't Arsenaal de producties Hedda, Hoe ver het is van hier, Het Zuchten en De Kollega's. Met vier collega-actrices van de Maastrichtse toneelschool richtte ze het theatercollectief Norfolk op.

Ze treedt ook op als zangeres. In maart 2009 gaf ze een concert in Schoten, op de pian…Lees verder op Wikipedia