E-boek
Nederlands

De vondeling : roman

Sarah Meuleman (auteur)

De vondeling : roman

Sarah Meuleman (auteur)
Genre:

1968, de Isles of Scilly in de Atlantische Oceaan.
Op een afgelegen strand doet de achtjarige Robin een macabere vondst. In de branding ziet ze een pop. Ze rent erheen en ontdekt dat het geen speelgoed is, maar een dode baby in een doek. Als ze haar moeder haalt, is de baby spoorloos verdwenen. Niemand gelooft de jonge Robin met haar levendige fantasie.
Geteisterd door herinneringen

Onderwerp
Herinneringen
Titel
De vondeling : roman
Auteur
Sarah Meuleman
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Lebowski Publishers, 2019
253 p. (Epub2) : ill.
ISBN
9789048833320

Andere formaten:

Over Sarah Meuleman

Sarah Meuleman (Oostende, 1977) is schrijfster, journaliste, presentator, zangeres en programmamaker.

Ze studeerde Germaanse Filologie in Gent (UG) en Algemene Literatuurwetenschap aan de UvA in Amsterdam. Ze is presentatrice voor de VPRO-programma's Trendspotting, de talkshows van het Holland Festival, het Nederlands Filmfestival en het IDFA. In september 2011 startte haar programma Sarah's Barbaren waarvan de tweede serie in 2012 werd uitgezonden.

Als journaliste richt ze zich op het (geschreven en gesproken) interview en het essay. Ze schrijft voor diverse kranten en bladen, doceert Journalistieke Vaardigheden aan de Universiteit van Amsterdam, richtte samen met Eric de Vroedt de journalistieke tak op van het project mightysociety en presenteert in onder meer De Balie en de Stadsschouwburg Amsterdam.

Meuleman stond als zangeres en componist in 1999 in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ze maakte onder de naam SAM het album More Than…Lees verder op Wikipedia