Boek
Nederlands

Kidsproof dagje uit : in Nederland en vlak over de grens

Stephanie Bakker (auteur), Roos Stalpers (auteur), Fee Van ''t Veen (auteur)
+1
Kidsproof dagje uit : in Nederland en vlak over de grens
×
Kidsproof dagje uit : in Nederland en vlak over de grens Kidsproof dagje uit : in Nederland en vlak over de grens

Kidsproof dagje uit : in Nederland en vlak over de grens

Stephanie Bakker (auteur), Roos Stalpers (auteur), Fee Van ''t Veen (auteur)
Thematisch ingedeelde gids voor dagtrips met kinderen in Nederland. De uitstapjes zijn onderverdeeld in vijf hoofdstukken: aan het water, in het bos, bij de boer, in de stad en als het regent.
Titel
Kidsproof dagje uit : in Nederland en vlak over de grens / Stephanie Bakker en Roos Stalpers ; co-auteurs Fee Van ''t Veen en Carmen Verheijen
Auteur
Stephanie Bakker Roos Stalpers Fee Van ''t Veen Carmen Verheijen
Taal
Nederlands
Uitgever
Breda: Mo'media, 2013
192 p. : ill.
ISBN
9789057676116 (paperback)

Besprekingen

Betaalbare adressen voor een daguitstap met het hele gezin zijn moeilijk te vinden. In de reeks ‘Kidsproof’ vind je trips waar zowel kinderen als volwassenen plezier aan beleven. In deze reeks verschenen eerder al Vakanties in Zuid-Europa en Weekendje weg in Nederland, België en Duitsland.
Voor Kidsproof dagje uit werden ruim honderd budgetvriendelijke of zelfs helemaal gratis adressen geselecteerd door een onafhankelijke redactie. Niemand betaalde voor de opname in deze gids. Het leeuwendeel van de geselecteerde adressen ligt in Nederland, voor België en Duitsland zijn er telkens vijf. De uitstappen zijn geconcentreerd rond vijf thema’s: aan het water, in het bos, bij de boer, in de stad en als het regent. De auteurs, allemaal moeders met kinderen, gingen op zoek naar een gevarieerd aanbod aan activiteiten en plaatsen verspreid over Nederland. Alles wordt aangeduid en ingekleurd op de overzichtskaart van Nederland.
Aandacht is er voor grootschalige en b…Lees verder
Gids met ruim honderd tips voor een leuk dagje uit met kinderen van 0-15 jaar in Nederland en net over de grens. Hierbij is ook met het plezier van de ouders rekening gehouden. De tips variëren van ouderwetse speeltuinen, lammetjes aaien, strandwandelen, een paddenstoelenexpeditie en een bezoek aan een koekjesfabriek, tot musea, kastelen, kindertheater, waterpret, voetbalexperience en sprookjesparken. Per uitje worden de entreeprijzen aangegeven, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, een leeftijdsindicatie, doetips en adresjes voor eten en drinken. Onderverdeeld in: Aan het water, In het bos, Bij de boer, In de stad en Als het regent. Tussendoor staan themapagina’s met tips rond picknicken, late uurtjes, winterweer, workshops, groen doen, enz. Achterin een alfabetisch register op uitjes en een per provincie (en België en Duitsland). Aantrekkelijk uitgegeven, enthousiasmerende en inspirerende gids, geïllustreerd met veel kleine en grote kleurenfoto’s. Geactualiseerde druk. Eerde…Lees verder