Game Meertalig

Tom Clancy's ghost recon : breakpoint

Tom Clancy (naar het werk van)

Tom Clancy's ghost recon : breakpoint

Tom Clancy (naar het werk van)
Het is jouw missie om een duistere samenzwering aan het licht te brengen en de sterkste vijand ooit onder ogen te zien: de Wolves.
Titel
Tom Clancy's ghost recon : breakpoint
Naar het werk van
Tom Clancy
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Montreuil Sous Bois: Ubisoft Entertainment, © 2019
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; network players 2-8 Playstation®Plus subscription required ; 45GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; remote play supported ; PS4 pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, ondertitels in het Nederlands en Frans
EAN
3307216136521

Besprekingen

In het meest recente deel van de 'Ghost recon'-games reis je af naar de Aurora-archipel om tegen je oude strijdkameraden te vechten. De open wereld zit boordevol opdrachten die je kunt vervullen hoewel die uiteindelijk erg veel op elkaar gaan lijken. En uiteraard zijn er heel veel slechteriken om op te schieten. Want daar draait de game natuurlijk wel om: machinegeweren, shotguns, drones, granaten en helikopters! De beste ervaring voor dit spel zit in de co-op play waarbij je met maximaal drie vrienden missies kunt volbrengen. Die verbloemen niet dat er ook fouten in het spel zitten: missies die vastlopen, of je valt door een gebouw heen... Maar je vrienden kunnen je wel genezen als de vijand je te pakken heeft. Opvolger van 'Tom Ghost recon wildlands'* (2017).