De geheimen van de kostschool

Lucinda Riley (auteur), Anna Livestro (traducteur)
In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen wordt op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringe
Sujet
Internaten
Extra subject
Sprinter 2022, Sprinter 6
Titre
De geheimen van de kostschool
Auteur
Lucinda Riley 1966-2021
Traducteur
Anna Livestro
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The murders at Fleat House
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2022
415 p.
ISBN
9789401617130 (paperback)

Plusieurs formats:

Commentaires

Een spannende detective van Lucinda Riley over opgroeien, misdaad, familiebanden en geheimen. Het verhaal speelt zich af in Norfolk en volgt het verhaal van detective Jazmine ‘Jazz’ Hunter. De vrouwelijke detective krijgt een zaak toegewezen op een kleine, exclusieve kostschool. Een leerling van de school is dood gevonden en al snel blijkt dat het niet om een ongeval gaat. Jazz probeert inzicht te krijgen in de gesloten kostschoolwereld. Wanneer er een verdachte vermist wordt en in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, zal Jazz de zaak snel moeten oplossen. 'De geheimen van de kostschool' is makkelijk leesbaar geschreven en zal een breed publiek aanspreken. Lucinda Riley (1965 - 2021) was een Ierse schrijver en acteur, bekend van de internationale hitserie 'De zeven zussen'. Ze schreef tientallen boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

À propos de Lucinda Riley

CC BY 4.0 - Image by Unnamed photographer for Cappelen Damm publishers, Oslo

Lucinda Riley', nom de plume de Lucinda Edmonds, est une romancière irlandaise, née le 16 février 1965 à Lisburn (Irlande du Nord) et morte le 11 juin 2021. Connue comme autrice de fictions historiques, elle a aussi eu une carrière d'actrice.

Biographie

Lucinda Riley, élève à l'école dramatique de Londres, connaît une carrière d'actrice de théâtre et de télévision dans sa jeunesse. Elle voyage beaucoup, notamment en Extrême-Orient.

Après avoir souffert de fièvre glandulaire, à l'âge de 22 ans, elle commence à écrire. Elle publie son premier roman, Lovers and Players, deux ans plus tard.

Elle publie ses sept premiers romans sous son nom de naissance, Lucinda Edmonds. Elle commence le cycle des Sept Sœurs en 2013.

En lire plus sur Wikipedia