Livre
Néerlandais

In de donkere nacht : thriller

Sarah Bailey (auteur), Jetty Huisman (traducteur)
Rechercheur Gemma Woodstock onderzoekt de moord op een populaire acteur tijdens de opnamen van een horrorfilm, ze vreest dat door deze zaak het onderzoek naar de moord op een dakloze naar de achtergrond verdwijnt.
Titre
In de donkere nacht : thriller
Auteur
Sarah Bailey
Traducteur
Jetty Huisman
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Into the night
Éditeur
Baarn: Uitgeverij Marmer, 2020
412 p.
ISBN
9789460684470 (paperback)

Commentaires

In dit tweede misdaadverhaal* met Gemma Woodstock, een politierechercheur, in de hoofdrol, is Gemma verhuisd naar Melbourne. Ze voelt er zich niet echt thuis en mist vooral haar vijfjarige zoontje Ben die na haar echtscheiding bij haar ex gebleven is. Ook op haar werk zijn er problemen. Uitgerekend de collega met wie Gemma een team moet vormen, rechercheur Nick Fleet, is een onsympathieke, norse, cynische vent. De eerste zaak die Gemma en Fleet voorgeschoteld krijgen is de moord op een doodgestoken dakloze zwerver. Maar al snel moeten ze al hun aandacht richten op een andere zaak. De jonge filmacteur en rijzende ster Sterling Wade wordt midden op de filmset doodgestoken. Aan kandidaat-daders geen gebrek, want bij de filmscène waren tientallen figuranten betrokken. De vraag rijst wie er achter de moord zit. Een teleurgestelde verloofde? Een jongen die beweert zijn minnaar te zijn, Of is zijn familie erbij betrokken? Een spannende thriller vol vaart, met de nodige plotwendingen en toch …Lire la suite

À propos de Sarah Bailey

Sarah Bailey est une femme de lettres australienne, auteure de roman policier.

Biographie

En 2017, Sarah Bailey publie son premier roman, The Dark Lake. C'est le premier volume d'une série mettant en scène , enquêtrice principale sur les homicides dans la région rurale de Smithson en Nouvelle-Galles du Sud. Avec ce roman, elle est lauréate du prix Ned Kelly 2018 du meilleur premier roman.

Œuvre

Romans

Série Gemma Woodstock

  • The Dark Lake (2017)
  • Into the Night (2018)

Prix et distinctions

Prix