Livre
Néerlandais

De huisgenoot : thriller

Sarah Bailey (auteur), Ireen Niessen (traducteur)
Een journaliste en een jonge podcastmaker raken betrokken bij het onderzoek naar de moord op een huisgenoot die al negen jaar vermist is.
Titre
De huisgenoot : thriller
Auteur
Sarah Bailey
Traducteur
Ireen Niessen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The housemate
Éditeur
Baarn: Uitgeverij Marmer, 2022
446 p.
ISBN
9789460684500 (paperback)

Commentaires

Een detective over een mysterieuze cold case die opnieuw onder de aandacht komt. Journaliste Olive Groves werkte ooit als junior-verslaggever aan een verhaal over een vermiste huisgenoot. Nu, negen jaar later, wordt de huisgenoot dood aangetroffen op een afgelegen terrein. Oli krijgt het verhaal opnieuw toegewezen, maar moet dit keer samenwerken met de jonge betweter Cooper, een bekende podcastmaker. Nieuwe onthullingen brengen Oli terug naar de dood van de eerste huisgenoot en dwingen haar om trauma's en onzekerheden uit het verleden onder ogen te zien. ‘De huisgenoot’ is in een ongecompliceerde stijl geschreven en zal een breed publiek van detective- en thrillerlezers aanspreken.Sarah Bailey is een Australische romanschrijver. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Eerder schreef ze de 'Gemma Woodstock’-serie, waarvoor ze enkele prijzen won, waaronder die voor beste Australische thrillerdebuut.

À propos de Sarah Bailey

Sarah Bailey est une femme de lettres australienne, auteure de roman policier.

Biographie

En 2017, Sarah Bailey publie son premier roman, The Dark Lake. C'est le premier volume d'une série mettant en scène , enquêtrice principale sur les homicides dans la région rurale de Smithson en Nouvelle-Galles du Sud. Avec ce roman, elle est lauréate du prix Ned Kelly 2018 du meilleur premier roman.

Œuvre

Romans

Série Gemma Woodstock

  • The Dark Lake (2017)
  • Into the Night (2018)

Prix et distinctions

Prix