groenland
In de kijker

Alles over tuinieren

Het is lente! Wanneer het zonnetje tevoorschijn komt, krijg jij waarschijnlijk zin om je tuin in te trekken. Wil je je tuin aanpakken, experimenteren met een moestuin of je terras opfleuren? Dan kunnen wij helpen. Ons aanbod materialen rond tuini…

Lees verder

Geeft de lente jouw kids ook leeskriebels? Lees, speel en leer samen met je kind met de digitale kinderboeken van Fundels. Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de bakfiets, in de zetel of in het park. Fundels lezen kan altijd en ove…

Lees verder
games

De bib blijft open

En helpt je ontspannen. Haal je favoriete boek, film, televisieserie of game in huis. Het kan, zoals altijd, coronaproof. Daar zorg jij voor, samen met onze medewerkers.

Lees verder
mariekemaerevoet

Marieke schrijft opnieuw coronagedicht

Na haar gedicht over de quarantaine schrijft dichter Marieke Maerevoet opnieuw over hoe ze beleeft wat zich nu voordoet.

Lees verder
mariekemaerevoet

Marieke schrijft coronagedicht

Schrijven over wat zich nu voordoet, dichter Marieke Maerevoet kan het niet. Het zijn de mensen die zorgen, verzorgen en doorgaan met hun taak die de wereld terug in de goede richting zullen duwen. Wat ze wel kan, omdat ze zelf tot die groep behoort, is schrijven hoe grootouders de quarantaine beleven. Zo probeerde ze toch met dit gedicht.

Lees verder
Zaden kweken

14 tips om succesvol zaden te kweken

Hieronder vind je veertien tips om zelf succesvol zaden te kweken en te oogsten. In een zadenbib kan je daarvoor zaden ontlenen en nadien ook weer binnenbrengen.

Lees verder