Bib sluit van 6 tot en met 12 oktober

Tussen 6 en 12 oktober sluiten wij even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Op woensdag 13 oktober ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn. Wie in deze periode boeken of ander materiaal terug moet inleveren, mag deze wat langer houden. We verlengen voor jou de inlevertermijn.

De bib schakelt over naar een volledig nieuw bibliotheeksysteem. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe software. Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Daarom sluiten zowel de hoofdbib in Puurs als het bibpunt in Sint-Amands enkele dagen.

Wat zal tijdelijk niet meer kunnen tussen 6 en 12 oktober?

• Boeken lenen en terugbrengen kan niet in deze periode (wie materiaal ontleent na 7 september krijgt automatisch een inleverdatum tot ná de sluiting)
  • Beschikbaarheidsinformatie van materiaal in de bib controleren op onze website zal niet lukken
  • Info over jouw lidmaatschap zal tijdelijk niet beschikbaar zijn in Mijn Bibliotheek
  • Materiaal verlengen online zal niet lukken (maar is in principe niet nodig, want je krijgt een inleverdatum tot na de sluiting)
  • Materiaal reserveren zal niet lukken
  • Lid worden of je lidmaatschap verlengen zal niet lukken

Wat zal wel nog kunnen?

• Surfen op onze website (beschikbaarheidsinformatie (aanwezig/afwezig) is misschien niet correct)
  • Deelnemen aan een activiteit
  • Fundels ontlenen
  • Online cursussen volgen

Vanaf 13 oktober zijn alle functionaliteiten van de bibliotheek, zowel in de bib zelf als online, terug beschikbaar.

sluiting