Binnen spelen en leren met de digitale kinderboekjes van Fundels

Bij regen en kou kan je je kind binnenshuis bezighouden met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels. Is het even geen weer om buiten te spelen? Geef schermpjestijd een educatieve invulling met de Fundels kinderboeken, da’s spelen en leren tegelijk!

fundelsherfstcampagne

Wat zijn Fundels?

In de collectie digitale kinderboeken van de bib zitten prentenboeken om te lezen, met daarbij spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!