Dit weekend open op afspraak, daarna opnieuw vrije inloop

De komende twee weekends gaat de bib (zowel vestiging Puurs als Sint-Amands) open op afspraak.

Maak dus een afspraak om langs te komen op

• zaterdag 23 mei
  • zondag 24 mei
  • zaterdag 30 mei

Of tijdens de openingsuren in de week natuurlijk, zoals je al enkele weken gewend bent! Stuur een mailtje naar bibliotheek@puursam.be of bel naar 03 203 27 52.

Vanaf dinsdag 2 juni zetten we de deuren weer wagenwijd open. Vanaf dan hoef je geen afspraak meer te maken, maar mag je gewoon langskomen tijdens de openingsuren.

Wees gerust, we zorgen er voor dat dat veilig kan. We nemen maatregelen en houden een oogje in het zeil.

We verlengen de uitleentermijn van alle materialen nog een laatste keer. Alle materialen met terugbrengdatum na 14 juni worden niet meer verlengd. Je kan de uitleentermijn van jouw materialen steeds nakijken via Mijn Bibliotheek.