Leen 10 Fundels tijdens de verlengde paasvakantie

De paasvakantie start een week vroeger dan normaal. Dat brengt weer wat organisatie en coronastress met zich mee: hoe hou je je kinderen educatief bezig? Wij steken je een hart onder de riem en geven tijdens de extra lange vakantie ook extra Fundels cadeau. Wie aanmeldt met een Mijn Bibliotheek-profiel krijgt vanaf maandag 29 maart liefst 10 vakantie-uitleningen.

fundelslente

Zoek je een fijne manier om je kind bezig te houden terwijl jij telewerkt? Tijdens de extra lange paasvakantie is er tijd voor extra leesplezier met de Fundels interactieve kinderboeken van de bib. Van 29 maart tot en met 18 april lees je gratis 10 digitale kinderboeken. Download de Fundels-app, meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en begin te lezen. Elk verhaal wordt voorgelezen en daarna kan je allerlei leuke spelletjes doen, alleen of samen met een (groot)ouder. Veel lees- en speelplezier!