Ook vestiging Sint-Amands gaat open op afspraak

Goed nieuws: vanaf 4 mei kan je bibmateriaal komen uitkiezen in onze vestiging in Sint-Amands.

De vestiging in Puurs werkt al enkele weken op afspraak, die in Sint-Amands bleef gesloten. Maar vanaf maandag 4 mei kan je ook daar terecht op afspraak!

Een kwartier lang mag jij alleen rondneuzen in het bibaanbod. Heb je een vraag? Dan staat er een bibmedewerker voor je klaar op veilige afstand. Volg de aanwijzingen van de bibmedewerkers zorgvuldig op. We voorzien ontsmettingsmiddel voor je handen. Dat gebruik je bij het binnenkomen. We laten slechts één persoon tegelijk binnen

Vestiging Sint-Amands
Maak snel je afspraak via: bibliotheek@puursam.be of 052330118.
Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingsuren van de bib van Sint-Amands: op maandag van 18u tot 20u, op woensdag van 14u tot 18u en donderdag van 18u tot 20u.

Vestiging Puurs
Maak snel je afspraak via: bibliotheek@puursam.be of 032032752.
Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de normale openingsuren van de bib van Puurs. Alleen de openingsuren op zaterdag en zondag zijn weggevallen. De bib is dus open op afspraak van dinsdag tot donderdag van 14u tot 20u en op vrijdag van 14u tot 18u.

Beide vestigingen blijven in het weekend gesloten.

We blijven alle materialen automatisch verlengen. Zo hoef je niet naar de bib komen als je dat niet wil!