Speel Super Smash Bros. Ultimate op je Nintendo Switch

Legendarische gamewerelden en beroemde vechters komen samen in de ultieme showdown: een nieuwe game in de Super Smash Bros.-serie voor de Nintendo Switch!

Switch game

Nieuwe vechters, zoals Inkling uit Splatoon, Ridley uit Metroid, Simon Belmont uit Castlevania en Isabelle uit Animal Crossing, maken hun debuut in de Super Smash Bros.-serie. Ook komen alle Super Smash Bros.-vechters uit de serie terug… ALLEMAAL!

Lanceer je tegenstanders het level uit in deze ultieme actiegame. Dankzij snellere actie, nieuwe voorwerpen, aanvallen, verdedigingsmogelijkheden, technieken en nog veel meer beleef je een zinderende strijd, of je nu thuis of onderweg bent.

Dankzij de verschillende spelstanden en opties kan iedereen de game spelen. Kies in Smash het level, bepaal de regels en ga de strijd aan met tot wel acht spelers tegelijk! Of vorm in Multismash een team van drie of vijf vechters en neem de vechters van het andere team één voor één te grazen! En dat is pas slechts het begin!

Dankzij spirits kun je gevechten organiseren tussen personages uit meer series dan ooit tevoren. Hoeveel kun jij er verzamelen? Vechters kunnen hun krachten bundelen met spirits om nog sterker te worden. Hoofdspirits verbeteren de statistieken van je vechter en hulpspirits geven je vechter extra vaardigheden. Kies je hoofdspirit en hulpspirits en maak je vechter sterker dan ooit!

Levels uit eerdere games van de serie zijn verbeterd en elk level heeft een Slagveld- en Ω-versie. Ontdek talloze levelgevaren, inclusief levels die van vorm veranderen en gastpersonages die plotseling verschijnen. Daarnaast kun je met de optie 'Levelwissel' twee levels kiezen die elkaar na een bepaalde tijd automatisch afwisselen.

Per level kun je instellen welke muziek je wilt horen terwijl je de strijd aangaat. Er zijn in totaal meer dan 800 nummers!

Voorwerpen die in het level verschijnen, kunnen de sleutel tot succes zijn… mits je ze goed gebruikt! Zo kun je met Pokéballen en Meesterballen Pokémon oproepen die je kunnen helpen in de strijd. Ook kunnen gastpersonages je als hulptrofeeën bijstaan!

Ontdek meer nieuwe games voor Nintendo Switch in onze catalogus!