Spelen en leren met de digitale kinderboekjes van Fundels

Geeft de lente jouw kids ook leeskriebels? Lees, speel en leer samen met je kind met de digitale kinderboeken van Fundels. Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de bakfiets, in de zetel of in het park. Fundels lezen kan altijd en overal!

fundelslente

Wat zijn Fundels digitale kinderboeken?

In de collectie digitale kinderboeken van de bib zitten prentenboeken, met daarbij spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuteronderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheek-profiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!