Spelen en leren met de digitale kinderboekjes van Fundels

Tijdens koude winterperiode brengt de bib wat extra warmte bij je naar binnen met de digitale kinderboeken van Fundels. Lees, speel en leer samen met je kind. Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de zetel of in de auto. Fundels lezen kan altijd en overal!

fundelswinter

Wat zijn Fundels digitale kinderboeken?

In de collectie digitale kinderboeken van de bib zitten prentenboeken om te lezen, met daarbij spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!