Bibster: Ontdek de bib met je smartphone of tablet!

Bibster, het introductiespel voor bibliotheken. Bibster is een zoektocht in de Puurs- Sint-Amandse bib met een smartphone of tablet. Je kan het samen spelen in groep, maar evengoed alleen. Je gaat op zoek naar codes en voert de bijpassende opdrachten uit.

Wanneer
Van 1 maart 2019 tot 31 maart 2019

Hulp bij pc-, tablet- en smartphonegebruik

Overkomt het je soms dat je iets wil doen op je pc, tablet of smartphone, maar je weet niet (meer) hoe het moet? Voor het eerst op internet en breekt het angstzweet je uit? Of wil je oefenen wat je geleerd hebt in een cursus? Misschien een e-mailadres aanmaken? Of je kleinkind toonde je iets en nu wil je het zelf ook uitproberen? Kom gewoon langs op donderdagnamiddag. Dan zijn er ...

Wanneer
Van 24 januari 2019 tot 28 januari 2100

Lezing IDAHOT | Genderfluïditeit

Jaarlijks organiseert çavaria een oproep aan alle Vlaamse gemeenten om tijdens de Internationale Dag tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT) op 17 mei een regenboogvlag op te hangen als blijk van een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderexpressie en genderidentiteit. Meer info volgt.

Wanneer
vrijdag 17 mei 2019

Boekenverkoop bibliotheek

Ook in 2019 houdt de bibliotheek van Puurs-Sint-Amands een boekenverkoop. De vestiging in Sint-Amands organiseert de verkoop, en je kan er voor een prikje een ouder of beschadigd boek aankopen.

Wanneer
zaterdag 29 juni 2019